به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های استان خوزستان، بهروز نهاوندی، مدیرعامل این سازمان به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پیامی صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
از دیدگاه امام خمینی (ره)، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، مساله مسکن نیز در کنار تمام عناصر تمدن ساز، یکی از این عناصری است که باید مورد توجه علاقه مندان به انقلاب اسلامی و تمدن برخاسته از آن قرار گیرد.
۲۱ فروردین ماه ۱۳۵۸ یکی از نقاط عطف تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی به فرمان تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) در تأسیس حساب ۱۰۰ امام و تأسیس بنیادمسکن و شروع فصلی جدید از توسعه و تأمین مسکن می باشد و که امروز بنیاد مسکن بسترساز خدماتی ارزشمند در بخش تأمین مسکن نیازمندان گشته.
همانگونه که امام خمینی (ره) فرمودند: باید با خودیاری و همکاری برای مبارزه علیه فقر و محرومیت بسیج شوید و با تأیید الهی به نجات مردم مستضعف، کمر همت ببندید، همه مسئولین این نظام ارزشمند باید برای محقق سازی تمام و کمال حقوق محرومان و مستضعفان تلاش کرده و خدمت به آنان وظیفه همه مسئولان نظام می باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سالروز تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را تبریک گفته و آرزوی توفیق روز افزون همگان و به ویژه مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان استهبان را در تحقق فرمان ارزشمند امام خمینی(ره) در جهت خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان از خداوند متعال مسألت دارم.
بهروز نهاوندی
مشاور استاندار و مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان خوزستان